צהבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2014 | 15:15 | מאת: מור

שלום עשיתי בדיקות להפטיטיס כל הסוגים ויצא hepatitis bs ab חיובי 723.0 האם אתם יכול רק להגיד לי אם נדבקתי בזה?אני מאוד חרדה. ושהייתי קטנה עשיתי חיסון ידוע לי. תודה

שלום מור, הבדיקה שצרפת מעידה על כך שיש בדמך נוגדנים כנגד הפטיטיס B. אם חוסנת בעבר כנגד מחלה זו, הרי שהבדיקה מעידה בד"כ על יעילות ההתחסנות הזאת. הרבה בריאות אפי

26/08/2014 | 18:49 | מאת: מור

שחיובי זה בעצם מראה על כך שאני מחוסנת נגד הנגיף ואני בכלל חשבתי שנדבקתי בזה... שאלה אחרונה.. לכמה זמן תקף החיסון?10 שנים?תודה רבה לך מאוד.

מנהל פורום מחלות זיהומיות