שריטה מחתול וכלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2014 | 12:11 | מאת: אמא

אתמול כשהבת שלי בת 9 (אזור המרכז ,שוהם ) עברה בין 2 מכוניות חתולה שהייתה מתחת לאוטו קפצה ושרטה אותה ברגל שריטה שדיממה וגם את חברה שלה שהייתה מאחוריה. רק אחרי שעה בערך -הפצע נשטף עם מים וסבון ושמנו אלכוהול . בלשכת הבריאות היום אמרו שאין צורך לחסן לכלבת אבל אני עדיין מודאגת האם ההחלטה נכונה . אמנם החתולה הסתובבה עם חתלתולים שלה אך היא הייתה תוקפנית יחסית , והלוכד לא הצליח ללכוד אותה. איך אפשר להיות בטוחים שלא מדובר בכלבת וההחלטה נכונה, אשמח לשמוע עוד חוו"ד . תודה

שלום אמא, במקרים כמו אלו המתוארים בשאלתך מומלץ להתקשר ללשכת הבריאות המחוזית ולהתייעץ עם הרופא/ה של לשכה זו. אין לי מה להוסיף על הדברים שנאמרו לך שם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות