חום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/08/2014 | 21:57 | מאת: רועי

שלום חולה מבוגר, דלקת ריאות חוזרת באשפוז (או שהראשונה לא עברה לגמרי), כבר כמה ימים עם חומים גבוהים, מטופל באנטיביוטיקה כבר 5 ימים, מקבל אופטלגין כל כמה שעות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שעל אף הטיפול האנטיביוטי ועל אף האופטלגין החום לא יורד? (גם לויקוציטים בעליה) תודה

שלום רועי, לחום שמופיע אצל חולה מאושפז יכולות להיות סיבות אפשריות ר ב ו ת, ואני ממליץ לך להיוועץ בנושא החום של האיש המתואר בשאלתך עם אחד המומחים למחלות זיהומיות בביה"ח שבו הוא מאושפז. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות