חוסר אבחנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/08/2014 | 15:27 | מאת: שיר

היי אפרים לפני חצי שנה היה לי חיידק בשתן ולקחתי במשך חודש אנטביוטיקה החיידק נעלם אך לאחר מכן אני סובלת מדחיפות במתן שתן שמלווה בגרד תמידי בסוף מתן שתן יותר מרגיש כאילו יש לי גרד בכיס השתן כי בנרתיק לא מגרד לי כלום זה מרגיש לי ממש בפנים עמוק הגרד אינו חיצוני... תרבית שתן רגילה-שלילית מספר פעמים תרבית STD-שלילי מספר פעמים שתן כללי לא יוצא טוב אף פעם- יש המון דם בשתן וחלבון בבדיקה גניקולוגית ישנם הפרשות חריגות -אך ללא צמיחה בתרביות של פטריה או חיידק שאלתי היא אם ישנה אפשרות שזו פטריה שנימצאת איפשהו בכיס השתן או בשופכה? חייבת לציין שגם במתן צואה הכל מגרד לי מה לדעתך עליי לעשות?

25/08/2014 | 16:03 | מאת: שיר

הרפס לא בדקו לי ואמרו לי לפעמים שישנם הפרשות

שלום שיר, 1. פטריה שדורמת לזיהום בכיס השתן ו/או בשופכה אמורה לצמוח בתרבית שתן. 2. אין לי הסבר זיהומי לגירודים שמהם את סובלת בכיס השתן ובפי הטבעת בזמן יציאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות