הדבקות באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/08/2014 | 18:20 | מאת: אייל

שלום, אני מתאמן במכון באופן קבוע ויש תרגיל מסויים שאני עושה שנקרא "DEADLIFT" שבו מרימים מוט מהרצפה עד למותניים ובמהלך ההרמה המוט צמוד לרגליים כל הזמן. היום כשעשיתי את התרגיל הנ''ל נשרטתי ברגליים וירד לי מעט דם וכרגע יש לי שריטות לא עמוקות. אני מפחד מאד שנדבקתי באיידס מזה, על המוט לא היה דם אבל אני חושש שאולי מישהו לפניי התאמן וזה קרה לו גם האם יש סיבה לדאגה?

24/08/2014 | 19:37 | מאת: אייל

שכחתי לציין שבמהלך התרגיל המוט משפשף את הרגליים ונוצר חיכוך בין הרגליים למוט וכתוצאה מזה נשרטתי. אני לא בטוח שלא היה דם על המוט, יכול להיות שהיה. אם היה, אני צריך לדאוג?

25/08/2014 | 08:55 | מאת: אייל

שכחת לענות לי ?

שלום אייל, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות