חוות דעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/08/2014 | 11:19 | מאת: עו"ד שרונה גונן

מדובר במקרה של אישה שקיבלה טייפול תרופתי באנטיביוטקה זינת חודש ימים ברציפות בגין דלקת בדרכי השתן. עקב חוסר הטבה במצבה קיבלה גרמיצין - ארבעה עירויים של 240 מ"ג. מרשתי רגישה לפנצילין. בעקבות המקרה סובלת מהפרעות קשות בראייה וחוסר יציבות עם פגיעה וסטיבולרית קשה. האם אתה נותן חוות דעת לביהמ"ש? האם ניתן לשלוח אליך את התיעוד לבחינת המקרה? מדובר במקרה של טיפול בגרמיצין 240 מ"ג - ארבעה עירויים עקת דלקת בדרכי השתן לאישה שרגישה לפנצילים. בעקבות המקרה נגרמה פגיעה וסטיבולרית קשה,בעיות בראיה ובשמיעה. האם תוכל לתת חוות דעת לביהמ"ש במידה ויש רשלנות?

שלום שרונה, צרפי מספר טלפון או דוא"ל ואתקשר אלייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות