מכה בשוק - שושנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/08/2014 | 17:56 | מאת: שלי

בעקבות נפילה ומכה חזקה בשוק, התפתח לי זיהום בשוק הרגל . השוק אדום, אזור מסוים מעט חם, כף הרגל בצקתית, והעיקר לאחר טיפול אנטיביוטי של למעלה משלושה שבועות יש אמנם שיפור, אבל לא משמעותי. בתחילה קבלתי אוגמנטין - עשרה ימים. לאחר מכן קבלתי עשרה ימים שילוב של ציפרודקס + דילאצין סי, ובחמשת הימים האחרונים אני מקבלת רק ציפרודקס.(יש יום וחצי) כאמור, יש עדיין אדמומיות ובצקת, ואני אובדת עצות. הדעות בין הרופאים (לא מעטים שהייתי אצלם - רופא פנימי, אורתופד, כירורג וכו')הדעות חלוקות בין "שושנה", ו/ או אי ספיקת ורידים . אני מיואשת ודואגת מאוד. מה עלי לעשות שעוד לא עשיתי . (עשיתי גם צילום, א.ס. של כלי הדם, בדיקת דם בה ניתן לראות שאין זיהום, אבל קצת סוכר, משהו קל - והכל תקין). תודה מראש.

שלום שלי, אני חושש שאין ביכולתי לאבחן את בעייתך דרך האינטרנט, וממליץ לך לקבוע פגישה עם הרופא/ה הזיהומולוג/ית המחוזי/ת בקופת החולים בה את חברה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות