מניעת מחלות וקונדום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2014 | 02:36 | מאת: כריש הרשת

שלום דר הלפרין רשמת בפורום שהסיכוי של גבר להידבק בHIV ביחסי מין מוגנים (בהנחה שהקונדום לא נקרע) נחשב לקלוש (אך לא אפסי) האם אתה יכול להסביר איך בכל זאת ניתן להידבק? (הרי הקונדום מונע הרמטית מעבר של נוזלי גוף במגע מיני). תודה על התייחסותך

שלום כריש הרשת, קונדום, גם כזה שאיננו נקרע, א י נ נ ו סוגר הרמטית את אבר המין; ולכן קיים סיכוי מסוים להדבקה במחלת מין כשגבר, שמשתמש בקונדום, מקיים יחסי מין עם פרטנר/ית החולה במחלה כזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות