שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2014 | 18:08 | מאת: רונית

שלום היום עבד בביתי עובד הוא השתשמש במסור חשמלי בעבודה, לא כל כך שמתי לב אבל אח"כ הוא הלך ושטף ידיים וניגב במגבת שלנו. הבן לקח את המגבת ניגב את הפה ואכל במבה מיד. כשלקחתי את המגבת ראיתי כתמים אדומים על המגבת ואני יודעת שבני לא דימם או משהוא. האם יש אזשהוא חשש אם בני לקח את המגבת ניגב את הפה ואח"כ אכל כשעל המגבת נוזל מדבק?

שלום רונית, לא ברור לי משאלתך מאיזה מחלה את חוששת. הרבה בריאות אפי

01/08/2014 | 18:36 | מאת: רונית

אני חוששת מאיידס כמו כן לילד שלי יש דימום מהחניכיים שאנחנו מנסים לברר מדוע. היום ב - 8:00 בבוקר הוא דימם מהחניכיים בעת צחצוח השיניים ובשעה 10:00 קרה המקרה עם המגבת שהוא ניגב בפה ואח"כ אכל. האם יש חשש במגע של הנוזל המדבק במגבת בפה של הילד במידה ולילד יש בעיות חניכיים וגם אם הוא אכל אח"כ ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות