שאלות על כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2014 | 23:20 | מאת: בן

שלום ד"ר הלפרין איך נדבקים בכלבת ואיך לא?.. הכוונה- צואה ושתן של בעלי חיים חולים יכולים להעביר את המחלה אם נגיד נוגעים בפה או בעיניים? ומי ביוב מזוהמים שייתכן ויש בהם רוק\צואה של בעלי חיים שחולים בכלבת יכולים להעביר את המחלה אם הם נכנסים לריריות? אודה אם תענה לי תשובה מפורטת להפיג קצת את החששות... תודה רבה

31/07/2014 | 23:55 | מאת: תומר

כמה ישראלים מתו מכלבת ב 20 השנים האחרונות?

01/08/2014 | 00:17 | מאת: בן

אשמח אם תחדש לי משהו

01/08/2014 | 09:31 | מאת: לכל ההיפוכונדרים מכלבת

ב 20 השנים האחרונות מתו בערך 8,000 ישראליים מתאונות דרכים ו 12,000 משפעת. נגד כלבת יש חיסון פעיל וסביל. נגד שפעת יש חיסון פעיל. נגד תאונות דרכים אין חיסון.

שלום רן, נגיפי הכלבת מועברים לבני אדם בד"כ דרך רוק נגוע שבא במגע עם ריריות או פצע פתוח בעור. אינני מכיר הדבקה בנגיף דרך שתן או צואה של בע"ח נגוע, או דרך מי ביוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות