הריון ומחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2014 | 12:48 | מאת: טל

שלום, אני בהריון בשבוע 7 +5 ולאחרונה גיליתי שיש לי מחלת הנשיקה. קראתי על הסיבוכים של המחלה עם הריון, על בדיקת מי שפיר בשבוע 22 על הסיכון שבעיוורון וחרשות על ראש קטן, בעיות נירולוגיות והתפתחותיות ועוד...התיעצתי עם רופאת הנשים שלי ויחד עם זאת אני פונה אליך. הרי גם אם העובר נדבק וגם אם לא יש לו עדין סיכויים לחלות. מה היתה מיעץ לילדה שלך? לעבור הפלה או לחכות?

שלום טל, לא ברור לי משאלתך איך אובחנה אצלך "מחלת הנשיקה" (ערכים מדויקים של כל בדיקה + תאריכים מדויקים של בדיקות אלו), ואיזה נגיף גרם לה. הרבה בריאות אפי

31/07/2014 | 21:24 | מאת: טל

תודה רבה שאתה קורא ומתייחס, בכל הלחץ הזה והבלבול זה נחמד שיש מישהו שיכול לענות לך... הבדיקות מ24/7/2014 הם: 76.2 CMV IgG CMV IgG Avidity 18.5 CMV IgM (Screen) POSITIVE (כמו כן בדיקב שנעשתה ב7/4/2014 יצא שלילי) Neutrophils % 28.4 Lymphocytes % 57.9 אז אני בשבוע 7+5 מתלבטת אם לעשות הפלה או לא . מה הסיכוי שהעובר יצא בריא?

מנהל פורום מחלות זיהומיות