נחתכתי במקלחת של מלון בחו''ל, האם אני יכול לחטוף מ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2014 | 14:44 | מאת: אבנר

שלום, בעת שהותי לאחרונה במלון בהולנד, החלקתי ונחתכתי ביד ממסילת האלומיניום של דלת המקלחון, קרוב לרצפה. חתך לא עמוק, פשוט 'גילח' לי חלק מהעור, כס''מ על חצי ס''מ, ירד מעט דם. כיוון שמקלחת של מלון היא לא המקום ההגייני ביותר בעולם, אני מודאג, האם אני בסכנה להדבק במחלה זיהומית כלשהי? (צהבת? פטריות כלשהן?) אשמח לדעת מה הסיכון שלי ומה עלי לעשות. תודה אבנר

29/07/2014 | 15:06 | מאת: אמשטרדם

אפשר לחטוף במקלחת איידס ומחלות מין אחרות.

29/07/2014 | 16:00 | מאת: אבנר

לא באזור של בתי בושת וכזה

29/07/2014 | 22:56 | מאת: לאבנר

שלום אבנר, 1. הדבקתך בנגיפי צהבת או בפטריה כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. 2. יחד עם זאת, אם לא קיבלת זריקת דחף כנגד 'טטנוס' במהלך 10 השנים האחרונות מומלץ לך להתחסן בהקדם כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

30/07/2014 | 00:54 | מאת: טטנוס

מהיכן הוא מגיע למקלחון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות