חושש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2014 | 23:37 | מאת: גל

שלום ד"ר, היום נפגשתי עם בחורה שאיני מכיר לדייט. לבחורה היה פצעון על הסנטר ועליו היה דם קרוש אך דם לא זב ממנו. התחבקנו כך שיתכן ואותו הפצע בא במגע עם העור שלי ויתכן אף שנגע בפצעון שהיה על צווארי (הפצעון על צווארי היה ללא דם וסגור= פצעון עם צבע לבן).בנוסף, הבחורה נישקה פעם אחת נשיקה קצרה של שניה את צווארי (יתכן על הפצעון) והלכנו יד ביד לאחר שנגע בידה בפצעון. מלבד זאת לא היה בינינו שום מגע לא נשיקות בפה וכד'. ברצוני לציין, שלא הבחנתי בסימני דם על חולצתי או על צווארי. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שעל מנת להידבק באיידס צריך כמות דם משמעותית. האן העובדה שלא היה מעבר דם מעידה על כך שאין ההדבקה אפשרית? 2.האם דם קרוש נחשב כמו דם יבש ואינו יכול להעביר את הנגיף? 3.האם לדעתך יש סיכוי שנדבקתי? אשמח לתשובה מפורטת עד כמה שביכולתך תודה

שלום גל, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירועים המתוארים בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

30/07/2014 | 12:43 | מאת: בליינד דייט

גם מבחורים. אפשר להידבק במחלות קשות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות