הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2014 | 18:37 | מאת: אמא לחוצה

שלום רב, אני נשאית של הרפס בשפתיים ומניקה תינוק בן חודש ושלושה שבועות, ידוע לי שהרפס עלול לגרום למחלה קשה בילודים, רציתי לשאול מאיזה גיל של התינוק הדבקה בוירוס איננה נחשבת מסוכנת וגורמת רק לתסמינים ה"רגילים" שמופיעים במבוגרים.

שלום אמא לחוצה, בכל גיל לא מומלץ להידבק ולחלות ב'הרפס', ובכל גיל הוא עשוי לגרום גם למחלות קשות ומסכנות חיים. הרבה בריאות אפי

03/08/2014 | 11:10 | מאת: חנית

של סיליצאה ליפ הרפס ג'ל.. זה משהו שימנע את ההתפרצות של ההרפס עוד לפני שהוא יוצא, אני משתמשת בזה כבר הרבה זמן יחסית וההרפס הופחת משמעותית..

מנהל פורום מחלות זיהומיות