ברז

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2014 | 15:14 | מאת: ארז

אם על הברז היו כתמי דם גדולים וכששטפתי ידיים זה השפריץ לי לכיוון העין יש חשש? כמו כן במידה ונגעתי בברז ואח"כ שפשפתי את העין יש סיכון לאיידס? האם יש סכנה ב-2 המקרים

שלום ארז, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך שני המקרים המתוארים בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

28/07/2014 | 16:04 | מאת: סיפור מוזר

נראה לי שהרבה מהסיפורים על חשש מזיהומים (איידס, כלבת, הפטיטיס, ליסטריה) שמתפרסמים כאן מדי יום מצוצים מדמיונו/מדמיונה של היפוכונדר/היפוכונדרית אחד/אחת, אולי שניים/שתיים. מעניין שסגנון הכתיבה דומה בכל הסיפורים. לפחות תשנו סגנון כדי שיראה אמין... להשתמע בסיפור הבא....

מנהל פורום מחלות זיהומיות