זיהומים חוזרים ונשנים בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2014 | 10:08 | מאת: סיגלית

שלום דר הלפרין בהמשך להודעתי הקודמת.אימי בת 77. לוקה בזיהומים חוזרים ונשנים של חיידקי אי קולי וקלבסיאלה בדרכי השתן. טופלה באנטיביוטיקיות מכל הסוגים. החיידיקים חוזרים. בבירור שנעשה נמצאו תפקודי כלייה תקינים. כמו כן באולטרסאונד שנעשה לא נצפתה שארית שתן, אבנים, או חסימות כל שהן. גם לא נאמר לי שקיימת שקיימת צניחת אברי אגן. לאמא בעיות עיכול, עצירויות. האם כדאי לבדוק מכיוון זה? מה יכולה להיות הסיבה להשנות הזיהומים להערכתך? מה עושים בסיום הטיפול האנטיביוטי האחרון שניתן דיספטיל? האם עלי להשלים עם התופעה ???? תודה וסליחה על הסיפור הארוך והמייגע:)

שלום סיגלית, לא ברור לי משאלתך האם אמך עברה בירור ע"י רופא/ה גניקולוג/ית ואורולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות