שאלה לגבי אשפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2014 | 21:25 | מאת: אריאל

שלום, היום במהלך העבודה, זרקתי שקית גדולה של זבל לפח האשפה, (הזבל כלל אוכל בעיקר, לא יודע מה הוא הכיל בדיוק, אולי עוד דברים חוץ מאוכל). כשזרקתי את השקית לפח טיפטפו עליי כמה טיפות זבל על הגוף וגם כמה טיפות טיפטפו לי על השפתיים. מה שמדאיג אותי זה שהטיפות זבל נגעו לי בשפתיים, רציתי לדעת האם יכול לקרות לי משהו מזה ולקבל איזושהי מחלה מזה?

שלום אריאל, הדבקתך במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות