חשוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2014 | 11:43 | מאת: קרן

היום היה לי מקרה מוזר היה לי אודם אדום וכנראה גם שתיתי מכוס שהיה בה דם לקקתי את השפתיים היה טעם מוזר ירקתי אח"כ מס' יריקות אדומות מהשילוב של האודם והשילוב עם הדם האם זה מסוכן יש חשש לאיידס? אם היה הרבה דם

שלום קרן, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

27/07/2014 | 12:41 | מאת: קרן

27/07/2014 | 17:44 | מאת: מקרה מוזר

נראה לי שהרבה מהסיפורים על חשש מזיהומים (איידס, כלבת, הפטיטיס) שמתפרסמים כאן מדי יום מצוצים מדמיונו/מדמיונה של היפוכונדר/היפוכונדרית אחד/אחת, אולי שניים/שתיים. מעניין שסגנון הכתיבה דומה בכל הסיפורים. לפחות תשנו סגנון כדי שיראה אמין... להשתמע בסיפור הבא....

מנהל פורום מחלות זיהומיות