cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2014 | 12:24 | מאת: לירון

שלום רב אני בתחילת הריון שבוע 5. באפריל עשיתי בדיקות דם טרום הריון בהן גיליתי שחליתי בcmv הדבקה ראשונית תוצאות ה borde igm היו 0.64. Igg pos. נאמר לי שזו הדבקה יחסית ישנה המתנתי חודשיים נוספים ובשעה טובה נקלטתי היום יצא igm border iggpos האם זה מצביע עך ירידה בשאריות של נוכחות הוירוס ולכן ירד מ pos ל border? תודה מראש

שלום לירון, אחרי הדבקה ראשונית ב- CMV מופיעים בדם נוגדנים מסוג IgM (ואז מתקבלת תשובה "חיובית"- Positive). לאחר מכן, בד"כ בהדרגה, התשובה יכולה להפוך ל"גבולית" (Borderline) ואח"כ ל"שלילית" (Negative). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות