שאלה
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שאלה קצת מצחיקה אבל האם טיפול בבשר אדום ויש בו דם או עוף יכול להעביר מחלות כמו איידס במידה ויש לי שריטות בידיים בכל האם טיפול בבשר חי הוא מסוכן בכלל או שזה לא קיים בבעלי חיים?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום טלי, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך טיפול בבשר (בקר או עוף, עם דם או בלי דם)- גם כשיש למטפל/ת שריטות בידיים- נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי
נגיף ה HIV לא שורד בבשר כשר, אבל סלמונלה ומיקרובים אחרים יכולים לשרוד.