Cmv חיובי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2014 | 12:47 | מאת: הריונית מדוכאת

שלום אני בהריון כרגע שבוע 12 לפני כשבועיים התגלה אצלי cmv חיובי בשתן ובדם . האם לפי התוצאות שאציג כדאי לשקול הפסקת הריון? אני מאוד מדוכאת הריון שני שלי ולעולם לא עשיתי את הבדיקה... < לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה > שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף CMV IgM 24.10 חיובי הערות והסבר CMV IgG 99.10 חיובי הערות והסבר CMV IgM(Add.-VIDAS) 0.93 חיובי EBV IgG-EBNA 9.83 גבולי הערות והסבר EBV VCA_IgG 51.10 חיובי הערות והסבר EBV VCA IgM 11.40 שלילי הערות והסבר CMV avidity VIDAS 0.47 גבולי CMV IgG (Add VIDAS) 22.00 חיובי

שלום הריונית מדוכאת, אכן, בדיקות המעבדה שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה ב- CMV. את מוזמנת להתייעץ על משמעות התוצאות הללו עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות