CMV IgM(Add.-VIDAS) - CMV IgM POS

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2014 | 10:31 | מאת: CMV שאלה לזיהומולוג

שלום אני בהריון בשבוע 10 ועשיתי בדיקות לcmv להלן התוצאות: CMV IgG - positive CMV IgM - positive (CMV IgM POS - CMV IgM(Add.-VIDAS למה בתוצאות הVIDAS אין ערכים של אחוזים? רק POS האם זה אומר שאני בטוח הייתי חולה במהלך ההריון? תודה רבה על תשובתכם, (רק שבוע הבא אני נפגשת עם זיהומולוג)

שלום 'שאלה לזיהומולוג', אכן, בדיקות המעבדה שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה ב- CMV. עד לפגישתך עם הרופא, את מוזמנת להתייעץ על משמעות התוצאות הללו עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות