MRSA

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2014 | 18:51 | מאת: גלית

התגלה שאבי נשא MRSA. אמי מטפלת בו ללא כפפות וללא הזהירות הנדרשת (חולת אלצהיימר). אני מגיעה לבקרם מחו"ל ואני חוששת להניח לאמי לגעת בנכדים. כולם אומרים לי שאין טעם לבקש מאימי להבדק אלא להניח שהיא נדבקה. כיצד עלי לנהוג? כיצד אדע אם היא נדבקה?

שלום גלית, 1. אחת הדרכים לאבחן נשאות של MRSA היא לבצע תרבית מנחיר האף. 2. הקפדה על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים במים ובסבון לאחר מגע עם נשא כזה ו/או עם חפציו) עשויה לצמצם את העברת החיידק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות