cmv igg גבולי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2014 | 07:42 | מאת: רוני

שלום רב, לאורך השנים האחרונות היה לי תמיד igg שלילי בבדיקת cmv. לפני כחצי שנה יצא בבדיקה igg גבולי. חזרתי על הבדיקה כחודשיים לאחר מכן ועדיין יצא igg גבולי. אציין כי הigm יצא תמיד שלילי. האם אני מחוסנת? האם ישנה סכנה לעובר במידה ואהיה עכשיו בהריון? תודה רבה!

שלום רוני, IgG גבולי ל- CMV א י נ נ ו מעיד על תחלואה בעבר בנגיף. הרבה בריאות אפי

22/07/2014 | 09:01 | מאת: רוני

תודה. אם כך על מה מלמד igg גבולי? רופא הנשים אמר לי שגם רמות נמוכות של igg מהוות חיסון כלשהו ל cmv.

שלום רוני, כשהמעבדה מדוות על IgG 'גבולי' ל- CMV כוונתה שהיא איננה יכולה להגיד האם התשובה היא 'חיובית' (דהיינו, שכנראה היתה בעבר הדבקה בנגיף זה), או 'שלילית' (דהיינו, שכנראה לא הייתה בעבר הדבקה בנגיף זה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות