חום עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2014 | 18:59 | מאת: אני

ביתי בת 1.5 לוקחת ציפוויט פורטה מאתמול בבוקר- סירבה לדרוך על רגל ימין, כף הרגל היתה חמה ונפוחה.הרופאה חששה מחיידק שנכנס אולי דרך אחת מהעקיצות ברגל. חשש מזיהום בעצם או חיידק טורף. היום קיבלה בבוקר והכל היה בסדר פרט לאירועי שלשול כצפוי. אחה'צ חזרה מהגן עם חום 38 הביתה והרגישה רע. לאחר מתן מנת הצהריים ואמבטיה החום מעט ירד. עכשיו שוב 38, והרגל שוב חמימה. האם יש סיבה לחשש?

שלום אני, אם מצבה של בתך אינו משתפר מומלצת בדיקה חוזרת של רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות