חשוב....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2014 | 19:28 | מאת: לירון

היום נסעתי באוטובוס עלתה משהיא שנראתה מסוממת מלאה פלסטרים ברגליים. היה חיכוך עם הרגל שלי שיש בו שיפשופי גירוד והם מכוסים בפלסטר וחלק מעט מדממים הפלסטר נשר לה על הרגל שלי. של הפצעים שהם שפשופים ומעט מדממים. זרקתי את הפלסטר שלה ןגם שפשפתי עם היד לראות אם יש דם כתוצאה מהחיכוך שלה ברגל שלי והפלסטר. בטעות ואח"כ ממש נגעתי בעיניים האם יש חשש לאור המצבים האלה להדבקה באיידס

שלום לירון, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

21/07/2014 | 23:37 | מאת: לירון

ד"ר תודה אבל רציתי להבהיר שהיה לה מגע עם הרגל שלי שהיה בה גירוי בעור מעט מדמם וזה לא היה מכוסה וגם הפלסטר נפל עלי כתוצאה מכך. אני זרקתי את הפלסטר ואח"כ שפשפתי עם היד לראות אם יש דם הייתי בלחץ איום..מהחשש התחלתי לבכות ונגעתי בעיניים בלי לשים לב אז היה לי גם מגע של היד בעיניים אחרי שנגעתי ברגל ובפלסטר אין סיכון בכך?

21/07/2014 | 23:47 | מאת: לירון

מדובר על חיכןך של הרגל שלה ברגל שלי ובפצעים שלי שהם מעט מדממים ונפילת פלסטר שלה על הרגל שלי עם הפצעים וכן שפשפתי עם היד לראות מה קרה אם יש דם וכמובן זרקתי את הפלטסר אבל מרוב לחץ הבכי גרם לי לשפשף את העיניים עם היד אני ממש חוששת יש ממה? אנא הסבר לי

מנהל פורום מחלות זיהומיות