דלקת בשתן ותרבית שלילית, יכול להיות דבר כזה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2014 | 13:16 | מאת: shay

שבוע שעבר הייתי אצל האחות במרפאת נשים והיא עשתה לי בדיקה עם סטיק ונמצא כי יש לי דלקת בשתן, ונמצא כי יש דם, חלבון, לויקוציטים וניטריטים חיובי. נתנו לי אנטיביוטיקה לשבוע ימים ובמקביל לקחו לי תרבית שיצאה שלילית. זה אומר שלא הייתה לי כלל דלקת בשתן? אז ממה יכולים לנבוע כל הממצאים של הבדיקה בסטיק?

שלום Shay, יכול להיות מצב שבו יש דלקת בדרכי השתן ולמרות זאת המעבדה מדווחת על תוצאת התרבית כ'שלילית'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות