עקיצת יתוש נמר אסייתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2014 | 12:28 | מאת: לולה קיסר

עקץ אותי יתוש אסייתי ליד העין האם יקרה לי משהו ודרך אגב אני בת 12 עוד מעט האם יכול לקרות משהוא ואם זה הוא יכול להגיע לישראל והאם יהיה לי דלקת בעין?

שלום לולה, רוב עקיצות היתושים מסתכמות בנפיחות קלה באזור ובגרד שחולפים עצמונית בתוך מספר שעות/ימים. אם מגרדים את האזור יכולה להתפתח בו דלקת חיידקית משנית, אך דבר זה איננו שכיח. לשמחתנו, רק לעיתים נדירות (בארץ) נושאים היתושים "מיקרובים" פתוגניים (כגון את נגיף מערב הנילוס), ואז הם יכולים להעביר אותו לנעקצ/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות