פריחה בפלג גוף עליון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/04/2014 | 21:23 | מאת: מישהו

שלום, לפני קצת יותר מחודש התחילה אצלי פריחה בערך בגודל של מטבע בשורש כף היד. זה נשאר כך במשך כשבועיים עד שלפני שבועיים בערך התחילו לי גירודים באיזור הפטמות בחזה וכמה ימים אחר כך פתאום התפרצה לי פריחה מגרדת ואדומה בכל פלג הגוף העליון (חזה, בטן, זרועות) אבל שום דבר בגב או מתחת לקו החגורה. זה ככה כבר כמעט שבוע ובהתחלה חשבתי שזו אלרגיה אבל זה נמשך יותר מדי זמן. קבעתי תור לרופא אבל זה רק עוד כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם לחכות או שיש סיכון למשהו יותר רציני וכדאי לפנות למיון. אין לי חום או סימפטומים אחרים אבל הגירוד הוא בלתי נסבל.

שלום מישהו, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות