אכילת בשר לא מוכן לגמרי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2014 | 19:46 | מאת: דנה

ערב טוב, עדינו על האש ואכלנו קציצות בקר ופרגית. נגסתי בקציצה והקציצה הייתה מוכנה אבל היו שם נקודות וורדוורדות. הכל נראה מוכן אבל היו נקודות ורודות-האם זה מסוכן מבחינת טוקסופלזמה וחיידקים המסןכנים להריון? כמו כי אכלתי פרגיות שבאמת נראו לי עשויות הייטב אבל גם שם היו כמה חלקים ורודים-זה לא היה נא לכמרי אבל כנראה לא עשוי טוב 100÷ וול דאן. רציתי לזרוק אבל חששתי שיצחקו עלי דאני אובססיבית. האם סיכנתי את ההריון?מה הטמפרטורה המינימאלית של בשר כדי לקטול את הטפילים והחיידקים? אני ממש מוטרדת

שלום דנה, הסיכוי להדבקתך ב'טוקסופלאזמה' וב'חיידקים המסוכנים להריון' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראה לי מאד נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות