שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2014 | 00:56 | מאת: איתי

שלום דוקטור , לאחרונה עשיתי שלוש בדיקות איידס שלושה חודשים לאחר המגע המסוכן . יש לי שאלה ספציפית , רמת הטרנגצלידים שלי היא 199 עם כולסטרול כללי 220 וכולסטרול hdl 42 . ורמת לימפוציטים 36.6 שיש לציין ירדה מ 39.3 מספירה לפני חמש שנים . החשד שלי שהבדיקות שבצעתי ויצאו שליליות הינן שגויות . במסמך באתר של ה fda שמראה שהיא מאשרת את בדיקת הקומבו בארץ מראה שרמת טרנלצרידים גבוהה יכולה אכן לשבש את הבדיקת קומבו .. האם זה הגיוני שהבדיקה שעשיתי לא אמינה ?

שלום איתי, אין זה סביר ששלושת בדיקות ה- HIV שביצעת הן "שליליות כוזבות" בגלל רמת הטריגליצרידים בדם שלך. הרבה בריאות אפי

20/04/2014 | 14:23 | מאת: איתי

בהמשך לשאלתי , אין צורך לעבור לבדיקה יותר מתקדמת ? ואכן לסמוך על תוצאות הללו.

שלום איתי, לו אני הייתי נקלע למצב דומה לזה המתואר בשאלתך ל א הייתי טורח לבצע בדיקה נוספת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות