חום עולה ויורד במשך היום לילדי בן השנתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2014 | 14:58 | מאת: אמא מודאגת

לילדי בן השנתיים כבר חולה כמה ימים עם חום שעולה בערב עד ל40 ונעלם ללא זכר בבוקר עשינו בדיקת דם ואלה התוצאות החריגות ( גבוהות ) : Crp: 42.30 mg/l Esr: 53mm/h Wbc 18.90 k/ul Neutrophils: 10.20 k/ul Lymphocytes : 6.93 k/ul Monocytes : 1.66 k/ul Palatelets : 477k/ul תוצאות נמוכות : Basophils: 0.01 k/ul Rcb : 3.67 mu/l Hemoglobin : 10 g/dl Hematocrit: 29.80% תוצאות תקינות : Mcv : 81.10 f/l Rdw: 13.40% Blood bact : sterile culture בדיקות דם של מחלת הנשיקה : Cmv igg : 0.20 negative Cmv igm : negative Ebv igg : 15u/ml : Negative Ebv : igm : 1 au/ml Negative Negative שלילי: (Ebv ebna ( igg מה זה יכול להיות אני בוכה ופוחדת על הבן שלי

שלום אמא מודאגת, האבחנה המבדלת של מחלתו של בנך היא מאד רחבה, וכוללת מחלות שונות שלא כולן זיהומיות. המלצתי- המשך מעקב רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

16/04/2014 | 18:26 | מאת: אמא מודאגת

נשברתי שעלה לו החום עוד פים ולקחתי אותו למיון עשו בדיקות דם ומצאו חיידק שגורם לזה . קיבלנו אנטיביוטיקה ל 10 ימים. בעזרת השם שהכל יהיה בסדר

.

מנהל פורום מחלות זיהומיות