גירוד-החל בבית השכי לאחר זמן התפשט לבית החזה ולידי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2014 | 13:37 | מאת: חווה

אני סובלת מדלקת מפרקים,מטפלת בטבעי,לוקחת תוספים .עברתי ביופסיה בשד ובלימפה,נאמר לי שהלימפה נפוחה מעט,אין ממצאים. אינני יודעת אם אחד שיך לשני. לפניי כעשרה ימים הופיעה גרד מציק בבית השחי ,בדקתי יש לי שם יובש אך זה המשיך לבית החזה עבר לזרועות וגם לבטן העליונה. בכללית יש לי יובש בגוף,רופא המשפחה נתן לי קרם נגד היובש זה היום השני שאני מורחת,לא עוזר. הרופא אמר שאם לא יעזור ייתן לי משחה נגד סקביס, אך אני לא חושבת שזה סקביס.מה כדי לעשות לאיזה כיוונים ללכת. מישהו יכול לעזור לי.תןדה מראש .

שלום חווה, אני ממליץ לך על בדיקה של רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות