גיארדיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/04/2014 | 08:28 | מאת: חן

לפני כארבעה חודשים בני התינוק עבר תקופה של שלשול רירי במקביל לכניסה לגן. הרופאה אמרה גיארדיה אבל עשתה רק בדיקת צואה אחת שיצאה שלילית. השלשולים השרירים הפסיקו. מאז היו לו כל מיני מחלות חום שכללו גם שלשולים. לבסוף ניתנה אבחנה אחרת שקשורה להרכב המזון ולא טופל באנטיביוטיקה. מאז אותה תקופה אני חווה מחזוריות של כשבועיים שלושה בהם אני מרגישה טוב ללא שום תלונה ואז לפנות בוקר מתחילה בחילה ולחץ במערכת העיכול, התכוצויות עדינות, בחילה וגיהוקים בטעם מוזר ומגעיל. בד"כ כמה שעות אחרי כן מופיע שלשול ואחרי מספר שעות נוסף הכל עובר וחוזר שוב כעבור שבועיים שלושה האם זה מאפיין גיארדיה??

שלום חן, תיאור מחלתך איננו אבחנתי לזיהום בג'יארדיה. אם את חוששת שנדבקת בטפיל זה את מוזמנת לשלוח דגימת צואה לבדיקה המתאימה. הרבה בריאות אפי

13/04/2014 | 11:32 | מאת: חן

כוונתך היא שהסימפטומים לא אופייניים לגיארדיה? או שיכולים להתרחש בכל מיני זיהומים שונים כולל גיארדיה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות