בעיה בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/04/2014 | 14:48 | מאת: ורד

מידי כחודשיים אני מרגישה תחושה לא נעימה בבטן תחתונה ולחץ באזור התחתון גם ללא הטלת שתן. לעיתים מלווה בצריבה בהטלת השתן. לאחר בדיקת שתן מהירה נותנים לי אנטיביוטיקה ובתוצאות התרבית מאותה דגימה התוצאה תמיד שלילית. הוצע לי ע"י רופא נשים להשתמש באופן קבוע ואחת ליום בכדור (FUROLIN (NITROFURANTON האם אכן זה יעיל (שכן לא נמצא חיידק) והאם תתכן תופעת הלוואי הרשומה של דלקת ריאות בלתי הפיכה. תודה רבה!

שלום ורד, 1. אין ביכולתי להתייחס ליעילות הטיפול שהוצע לך במניעת זיהומים בדרכי השתן, היות ואין אצלך עדות מעבדתית לזיהומים חוזרים כאלו. 2. שימוש ממושך ב-(FUROLIN (NITROFURANTON עשוי לגרום לנזק ריאתי בלתי הפיך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות