CMV IGG 8.90 POSITIVE

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/10/2008 | 10:13 | מאת: ZVIKA

קבלתי תוצאות בדיקה היום כאשר התוצאות CMV IGG 8.90 POSITIVE , האים יש להתחיל לדאוג מהיום???? ה CMV IGM הנו POSITIV

שלום ZVIKA, שילוב של IgM ו- IgG חיוביים ל- CMV תומך בכך שהנבדק נדבק לאחרונה בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

19/10/2008 | 17:33 | מאת: ZVIKA

תודה. מה זה אומר מה זה הנגיף הזה מה זה עושה? מה צריך לעשות? אני בפאניקה לא נורמאלית תודה

19/10/2008 | 17:51 | מאת: zvika

אני רוצה רק לציין ש ה CMV IGM שלילי, והCMVIGM הנו 8.9 שאלתי היא האם אני חולה עכשיו במחלה הזו או שבעבר? ואם כן אז מה עושים עם זה? אני בפאניקה רצינית ביותר. תודה ואשמח לקבל עצתך בעניין

01/12/2008 | 00:04 | מאת: דניאלה

מדובר בילדה בת 17 שלא קיימה עדיין יחסי מין. סובלת ממחלת FMF . מה אומרות תוצאות הבדיקה ?אני מאד מאד מודאגת. הודעות לבדיקת EBV Ab. מתאריך 26/11/2008 VCA IgM (Bor), VCA IgG (Pos), EBNA IgG (Low Pos) Late stage of Primary Infectio נא לחזורעל הבדיקה בעוד כחודש הודעות לבדיקת CMV IgG מתאריך 26/11/2008 250 AU/ml -מ לודג POSITIVE

מנהל פורום מחלות זיהומיות