מי יכול לקבוע אם יש טרשת נפוצה או nmo

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

10/12/2016 | 00:01 | מאת: קלרה

שלום, אשמח לדעת מי הגורם הרשמי שיכול לקבוע שיש לי Nmo . בשנת 1999 הוגדר לי כחולת טרשת נפוצה ובשנת 2015 נאמר לי שיש לי Nmo . למרות חוסר האינפורמציה לפני שנה וחצי נכנסתי להריון. בזמן ההריון הרופא ביקש מהמחוז לתת לי טיפול בפלזמה פרזיס לשימור מאחר ובחודשים מתקדמים לא מומלץ לקבל מבטרה (שאני משלמת עליה) המחוז דחה בטענה שיש לי טרשת למרות ששלושה מנהלי מרפאת טרשת טוענים שיש לי Nmo . בדיקת הדם לאוופרון יצאה חיובית ויש דלקת בעצב הראיה וגם חוט מוארך בחוט השדרה. איזה סמכות יכולה להיות החותמת לזה שיש לי Nmo על מנת שאקבל זכויות בקופת החולים? אשמח מאד לתשובה . בצ'אט ,לכתובת המייל או בטלפון.תודה מראש

ברגע שבדיקת הדם חיובית לנוגדנים לאקופורין 4 - קרוב לודאי מדובר ב NMO

מנהל פורום טרשת נפוצה