תפרחת חיתולים- תינוק בן ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/12/2016 | 21:33 | מאת: מיטל

התינוק שלי בן ארבעה וחצי חודשים, בריא בה. הוא יונק הנקה מלאה ללא תוספים. 3-4 יציאות ביום. כמעט בכל פעם שהוא עושה קקי הוא נשמע מתאמץ ואנחנו מקפלים לו את הרגלים כדי לעזור לו,יוצא שהוא עושה גם ללא עזרה . נראה לי שיש לו אדום בטוסיק, אני רואה שזה מגיע בעיקר אחרי צואה שדומה לשילשול, הוא עולה במשקל מעולה וגדול אפילו לגילו ואני חושבת שזו צואה של יונקים, אבל לקראת הבוקר תמיד זה נראה יותר שילשול וזה מסביר את העובדה שבערב יש לו כאבי בטן. רציתי לדעת אם זה נורמלי, האם עלי לעשות תרבית צואה? מה לעשות לגבי האודם בישבן? צמוד לפי הטבעת. תודה!

שלום, זה תקין ומתאים לצואה של הנקה. ניתן להשתמש במשחת אינוטיול לטיפול באודם.

מנהל פורום רפואת ילדים