נפיחות בבית שחי לילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2016 | 21:38 | מאת: אילנית

שלום רב,לפני כעשרה ימים בערך התלונן בני בן 6 על נפיחות בבית שחי בשני הצדדים צד שמאל נראה נפוח יותר ונראו שני סימנים כעקיצת יתוש, הסבירות כי מדובר בעקיצה נשללה עקב הנפיחות גם בצד השני, יש לציין שמס' ימים קודם לכן היו תסמינים של שפעת שהתבטאו בעיקר בכאבי גרון ושיעול אך ללא חום. ביצענו בדיקות דם ובדיקות הדם יצאו תקינות,במשך השבוע ירדה הנפיחות אך לא לחלוטין היום לתדהמתי הרבה בית השחי השמאלי התנפח שוב ולידו שוב נראה כמו סימן עקיצת יתוש ... מה זה יכול להיות ,הרופא הרגיע שהכל בסדר אני מאוד לחוצה,אשמח מאוד לקבל את חוות דעתך בנושא.תודה רבה מראש אילנית

שלום, בלי לראות או לבדוק לא ניתן לתת חוות דעת או להרגיע. הרופא בדק ולא התרשם ואני סומך על חוות דעתו. אשמח לבדוק ולתת חוות דעת.

מנהל פורום רפואת ילדים