דליפת שתן לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/10/2016 | 20:25 | מאת: אסנת

שלום, יש לי ילדה בת 7 שבאופן תדיר התחתונים שלה מעט רטובים או בעלי ריח של שתן. היא לא מפספסת באופן מלא (מרטיבה) אך נראה כי היא לא מצליחה לשמור את הפיפי עד הסוף ולרוב כמה טיפות בורחות. בלילה היא קמה 2-3 פעמים להתפנות ועל אף זאת בבוקר התחתונים שלה לא יבשים לגמרי. מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך ניתן לטפל? תודה רבה

שלום, כנראה שאין לה סבלנות לשבת עד שהיא מסיימת להשתין וכמה טיפות בורחות לה לתחתון. אינני חושב שמדובר בדליפת שתן. כמו כן יתכן ואינה מנגבת היטב והאיזור נותר מעט רטוב.

מנהל פורום רפואת ילדים