הקשתת גו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/10/2016 | 21:12 | מאת: גלי

שלום, ביתי בת 3 חודשים. מהשבועות הראשונים לחייה הרימה את הראש. נראית עירנית מאוד מגיל קטן. מטופלת אצל פיזיותרפיסטית בשל העדפת צד שעימה נולדה. מקשיתה את הגו לעיתים קרובות, גם בזמן אכילה, כשמחזיקים אותה ובעיקר כאשר מנסה לישון. לעיתים מתנגדת בזמן החלפת טיטול תוך הקשתת גו. בחלק מן הזמן נראה כי משהו מפריע לה, מראה סימנים של חוסר נוחות המלווה בבכי. האם הדבר קשור למערכת העצבים שלה? האם הטונוס מוגבר? קראתי כי הקשתת גו מאפיינת תינוקות עם cp (אשר הלחיץ אותי מאוד). למי עלי לפנות על מנת לברר התנהגות זו. תודה מראש :-)

שלום, הקשתת הגו וכן אי שקט ללא סיבה ברורה יותר מתאים לרפלוקס סמוי. אשמח לבדוק את הילדה ולהציע טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואת ילדים