שאלה לגבי כאבי גדילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/10/2016 | 20:58 | מאת: נינה

שלום .רקע-ילד בן 8. בריא בדרך כלל.מדי פעם מתלונן בשעות הבוקר וצהריים על התכווציות השרירים ברגליים ,היום התלונן בשעות הערב המאוחרות באופן פתאומי על הכאבים באיזור הירך הקדמית. ללא חום מקומי, ללא סימני אודם או נפיחות.תור לרופא נקבע לעוד מס' ימים .שאלה-האם כאבי גדילה ברגליים יכולים להתגבר במהלך תנועה ברגליים (לדוגמה שילד זז במיטה) ולהעלם כאשר הילד לא מזיז את הרגל ושוב להתגבר כאשר הוא זז?

שלום, מה שאתם מתארים אינו מתאים לכאבי גדילה גם המיקום וגם הגיל אינם מתאימים. זה יכול להיות כאבי שרירים על רקע מאמץ ולכן שווה להמתין לבדיקת הרופא. אין כאן משהו דחוף.

מנהל פורום רפואת ילדים