בת שלי רעבה אפילו אני מעלה לה מינון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2016 | 21:20 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה אני ילדתי לפני חודשיים אני לא מניקה. בגלל איזה בעיות מביאה לה רק חלב נוטרוליו. בגלל שהיא בת חודשיים המינון שאני מביאה לה זה 120 אבל אפילו שזה גם לא מספיק לה היא בכל זאת רעבה מוצצת את כל היד שלה. שאלתי את הרופאת ילדים שלה בקשר לזה אז היא אמרה לי לעלות את המינון שלה ל 150 אבל אפילו שאני מעלה את המינון שלה ל 150 היא רעבה כי גומרת את כל הבקבוק אבל אחרי כמה דקות עוד פעם רעבה. לא מבינה מה לעשות איתה. אני יודה לך עם תעזור לי בקשר לזה.

שלום, אם היא ממשיכה להיות רעבה ניתן עוד להעלות את כמות האוכל. כמו כן ניתן להסמיך את האוכל עם קורנפלאואור וזה יגרום לה להיות יותר שבעה.

18/10/2016 | 22:35 | מאת: שרונה גוסלקר

תודה לך על התשובה אבל עם היא אוכל הרבה היא מקיאה אבל בכל זאת רעבה. למרות שהיא עושה גרפס אחרי האוכל היא פולטת. האם מותר לה להמיס בחלב דיסה בגיל הזה או מאוחר קצת. והאם צריך להחליף לה חלב.

מנהל פורום רפואת ילדים