פרכינומה ברוחב 6.5 mm , דלקות חוזרות בדרכי השתן עם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2016 | 07:34 | מאת: סורינה

נכדתי בת 3 גמולה במאה אחוז מזה יותר מחצי שנה חזרה להרטיב בלילה וגם מפספסת ביום. קיבלה טיפול אנטיביוטי לריפוי הדלקת נמצאת לקראת סיום הטיפול ואין שיפור. בגיל שנה סבלה מאוד מדלקות בדרכי השתן טופלה ברצפין (בין השאר) בוצע אולטרסאונד שעל פניו תקין עם ציון העובי הנל של הפרכינומה .. האם תקין ? מאז היה פחות או יותר שקט בנושא הזה ועכשיו שוב. נודה על התייחסותך .. תודה רבה

שלום, אם יש חזרה של דלקות השתן הרי שצריך לטפל ולמנוע. לגבי הפרנכימה זה נשמע תקין אבל צריך לראות את כל היסטוריית הבדיקות שלה. זאת יכולה להיות הסיבה לחזרת ההרטבה אך לא בהכרח. בכל מקרה ניתן לטפל בה ע"י טיפול הומיאופתי שימנע את דלקות השתן החוזרות וכן את הרטבת הלילה. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים