מתכות והשפעתן על התינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/10/2016 | 10:30 | מאת: עדי

שלום- בני בן 7 חודשים ומגיל לידה עד גיל חצי שנה ניזון מתמ"ל שכרגע התגלה כי מכיל שבבי מתכת- יש לציין כי בתקופה שאל את התמל הזה אכן היו מספר פעמים שראיתי שבבים לא ברןרים באבקה אך לא ייחסתי לזה חשיבות גבוהה- מה שכן הצואה שלו תמיד היתה מאוד נוזלית עד שבגיל חצי שנה עברתי לתמ"ל אחר והצואה הפכה להיות במרקם משחתי תקין. שאלותי: מהן ההשלכות של שבבי מתכת באבקה שהתינוק אכל ממנה? מבחינת עיכול, השלכות התפתחות, נירולוגיה, נזל לכבד/כליות וכדומה? כמו כן- אילו בדיקות כדאי לבצע כעת? תודה רבה

שלום, אין לי מידע נוסף מעבר למה שכתוב בכלי התקשורת. לדברי החברה לא הגיעו שבבים כאלה למזון וזה לא היה לפני מספר חודשים אלא לאחרונה. לפיכך אין לי מה לעזור בעניין.

מנהל פורום רפואת ילדים