מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/09/2016 | 12:50 | מאת: סטפני

הבן שלי ב 10 חודשים, מזה כשבוע עם חום שנע בין 38-40.5 . ביקרתי במוקד ביום שישי האחרון לאחרי שהקיא מספר פעמים ושלשל.נמסר שהגרון אדום וביצעו לו בדיקות דם ונמסר לנו שהכל תקין ורק לתת נורופן ואקמול לפי הצורך. עד היום החום המשיך, הגעתי שוב לרופא ילדים , הוא אבחן לפי הבדיקות דם שביצענו במוקד שמדובר במחלת הנשיקה. השאלה היא כמה זמן נמשכת המחלה בדכ ?(באינטרנט ראיתי שמדובר בכמה חודשים עד שהילד אינו מדבק וחוזר לעצמו ) נכון להיום הוא שבוע שלם עם חום, ישנוני, חסר תאבון ובנוסף מצונן ועם שיעול. בנוסף, אמא שלי חלתה לפני כמה שנים בסרטן , באיזה שלב תוכל להתקרב לילד? תודה רבה.

שלום, לפני שמתחילים ךדבר על מחלת הנשיקה צריך לאבחן ויש בדיקות דם מיוחדות לזה. לרוב זה לא בגילאים האלה.ראשית תעשו איבחון ואז נציע טיפול

מנהל פורום רפואת ילדים