פצעונים ברגליים ובידיים לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/08/2016 | 20:52 | מאת: אלי

שלום רב, לילדה שלי בת ה- 3 יש כבר 3 ימים פצעונים דמויי עקיצת פרעושים ברגליים ובידיים בלבד. החלפנו מצעים, בגדים, שטיחים וכו' וזה לא עזר. לאח שלה שישן איתה בחדר אין כלום ולכן שללנו את נושא הפרעושים. רופאת הילדים שלנו בחופש ולפני שאנחנו הולכים למחליפה רצינו לברר האם יש משהו ידוע בנושא או שאולי אנחנו צריכים להזמין מדביר. תודה, אלי

שלום, יתכן וזה עקיצות מגן שעשועים או מקום אחר שהיא נמצאת בו ולאו דוקא מהבית.

מנהל פורום רפואת ילדים