דר שינהר היקר שלום וברכה.. דואגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2016 | 07:52 | מאת: שרון

בני בן 1.4, היה 4 ימים עם חום,משתעל, בלוטות מוגדלות מעט תחת האוזניים , בדיקת דם מראה וירוס.פתאום ביומיים האחרונים מתעורר צורח ומסיט את הגוף אחורה כאילו תוקפים אותו כאבים , ומקמר את הגב לאחור . נתתי לו נר ולאחר שעה נרגע זה קרה כבר 3 פעמים.מה זה יכול להיות?תודה רבה

שלום, כמו בכל דבר ברפואה הכל יכול להיות. יתכן ויש לו גם כאבים באוזניים שמסבירים את התקפי הכאב האלה. בכל מקרה זה יעבור תוך מספר ימים ואם הוא כאוב אז לת לו אקמולי או נובימול.

מנהל פורום רפואת ילדים