עצירות לתינוק בגלל אוכל לריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/08/2016 | 10:56 | מאת: שני לוי

הבת שלי בת חודש וחצי ועקב פליטות מרובות אוכלת נוטרילון ar מה שעושה לה עצירות נוראית (יש יציאה פעם ביום אל מלווה בכאבים ובבכי והצורה קשה כמו אבנים) ניסינו לעבור לאינפמיל אך אותו היא מקיאה והעצירות נמשכת, לפי המלצת הרופאה אני מביאה לה מיץ עגבניה ומיץ שזיף וזה לא עוזר היציאה כל פעם מתחילה עם אבנים ורק בסוף יש צואה טיפה יותר רכה.. איזה תחליף חלב יכול לעזות ולהחליף את הנוטריון ar? אני כבר לא עומדת בזה שהיא על היום צורחת מכאבים כבר 3 שבועות שהמצב כזה האם פורמולה כמו נוטרימיגן יכולה לעזור?

שלום, נוטראמיגן זה הכי גרוע כיון שזה לא מונע את הרפלוקס והיא דלילה מאד והרפלוקס יגבר. אני יכול להציע טיפול לרפלוקס ע"י טיפות הומיאופתיות פרי פיתוח שלי ואז ברגע שהרפלוקס יפחת וישתפר נוכל לעבור לכלכלה בפורמולה רגילה ללא צורך ב AR. אשמח לעזור ולבדוק.

מנהל פורום רפואת ילדים