תולעי מעיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2016 | 01:13 | מאת: אמא

שלום , היתי בת ה 6 סובלת באופן חרוני בתולעי מעיים , לאחרונה מתעוררת כל לילה בבכי , בעקבות הגרד באזור פי הטבעת נוצר אודם , ואתמול אף ירד לה דם באזור ככל הנראה פצעה את עצמה , יש לציין שהיא רזה מאוד ...רופאת המשפחה מביאה לה טיפול בוורמוקס באופן תמידי ונראה לי שחייב להיות טיפול אחר מעבר לכך ...האם עליה לעשות בדיקת. תרבית לראות אם יש זיהום באזור ? ולקחת משחות עם סטרואידים ? לאיזה רופא מומחה צריך ללכת לבדיקת הנושא ?? אשמח לעזרתכם ! אמא מודאגת

שלום, יש לטפל בוורמוקס בכל במשפחה בבת אחת. לאחר הטיפול ניתן לתת לילדה תכשיר הומיאופתי בשם R56 שהוא מונע הדבקה חוזרת בתולעים.

מנהל פורום רפואת ילדים